dimarts, 10 de juny del 2008

GUIA DE LECTURA 2008 "NATURA I LITERATURA"

Editen la Guia de lectura 2008 "Natura i literatura". A la descoberta dels parcs naturals': És una reedició ampliada i renovada de la del 2007
En motiu del Dia Europeu dels Parcs, que se celebra el 24 de maig, la Xarxa de Parcs Naturals i la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona han editat la guia de lectura 'Natura i literatura. A la descoberta dels parcs naturals'. Se n'han imprès 40.000 exemplars.


Portada de la guia

http://www.diba.cat/parcsn/newsletter/fitxers/p00d035.pdf

Es tracta d'una reedició actualitzada, amb un nou disseny i format, de la primera guia, que es va fer l'any passat. La guia es pot trobar a les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, als centres de documentació i als centres d'informació de la Xarxa de Parcs Naturals.

Aquesta guia de lectura vol posar a l'abast del públic interessat els títols de les obres més rellevants centrades en aquests espais protegits. És una selecció de guies, manuals de flora i fauna, obres de referència, catàlegs, excursions a peu o en BTT, mapes, CD i webs, entre d'altres. També inclou informació dels Centres de Documentació de la Xarxa de Parcs Naturals.

Font de la informació
Àrea d'Espais Naturals