dissabte, 2 d’agost del 2008

L'ALCALDE VISITA L'EXPOSICIÓ DE LA 4a BIENNAL D’ARQUITECTURA DEL VALLÈS A LA BIBLIOTECA. L'indiscret , Núm. 16 - 01/08/2008





L’alcalde, Lluís Recoder, acompanyat de la tinenta d’alcalde de Territori, Mercè Conesa, s'ha acostat a la Biblioteca del Mil·lenari per visitar l’exposició de la 4a Biennal d’Arquitectura del Vallès (4BAV). Aquesta mostra itinerant recull un total de 35 projectes presentats a la 4 BAV, i assenyala les obres guanyadores de la Delegació del Vallès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Entre elles, destaquen dues construccions realitzades a Sant Cugat.
Per aquest motiu, l’alcalde va aprofitar per fer un reconeixement als arquitectes de la ciutat i va afirmar que “els projectes arquitectònics que s’inclouen en aquesta mostra comparteixen tots un denominador comú: són edificis pensats d’acord amb les necessitats de les persones que els han de poblar. A Sant Cugat, tenim arquitectes que saben quin és el camí actual de l’arquitectura i, també que cal fer investigació en temes bioclimàtics. Crec que casa nostra és, cada cop més, un aparador de bona arquitectura”.