dimarts, 10 de febrer del 2009

ÈXIT DE PÚBLIC A LA VISITA DE LA SUE GRAFTON A LA BIBLIOTECA CENTRAL DE TERRASSA

El 5 de febrer, va tenir lloc l'esperada visita de la Sue Grafton (http://www.suegrafton.com/), autora nord-americana de novel.la negra guanyadora de nombrosos premis i seguida arreu del món, amb la seva saga alfabètica de la investigadora Kinsey Milhone.
Comptant amb la presentació d'Antonio Lozano i traducció simultània; hi van assistir al voltant d'unes 120 persones, entre les quals hi havia els Clubs de Lectura de les biblioteques de Terrassa, Sentmenat i Olesa de Montserrat.
L'autora va explicar la preparació de les seves novel.les i totes les preguntes que el públic va voler formular, així com la promoció del seu darrer treball "T de Trampa". Del qual es van vendre exemplars a càrrec del "Cau Ple de Lletres" que van poder ser signats per l'autora.
Va venir en motiu de la "Trobada de Novel.la Negra de Barcelona" (http://www.bcn.cat/cultura/bcnegra/2009/index.shtml) que es fa del 2 al 7 de febrer, gràcies a Diputació de Barcelona, Tusquets Editors i Edicions 62.
En motiu de la seva visita la BCT, va realitzar una guia especial titulada "Dames del Crim, un alfabet", que trobareu a l'enllaç: http://bebevoc.bloc.cat/gallery/12847/12847-96177.doc


L'endemà de l'activitat el "Telenotícies Migdia" de TV3 Televisió de Catalunya també se'n va fer resó, concretament al minut: 38:45.

http://www.tv3.cat/videos/1018059

3 comentaris:

Rosa ha dit...

Moltes gràcies Maribel per fer-ne ressó al bloc de la comarca. Des d'aquí també vull agrair l'assistència dels participants dels clubs de lectura d'Olesa i Sentmenat.
La web de les biblioteques de Terrassa està en obres i de moment no hi entren nous continguts. Per tant, la guia no la trobaran penjada. Si algú hi està interessat pot enviar-me un correu i li enviaré en formart pdf: rosa.isern@terrassa.cat.

Rosa Isern
Biblioteca Central de Terrassa

Montse ha dit...

Maribel,
una complertíssima notícia que serveix per a que tots els qui no vam poder assistir a la trobada, en gaudim tant com si hi haguessim anat.
Gràcies !

BIBLIOMOLA ha dit...

A la mateixa notícia podeu trobar un enllaç a l'arxiu de la bibliografía feta per la bct: "Dames del crim" corresponent a "L'itinerari" del mes de gener.