dijous, 22 de gener del 2009

ACTIVITATS SENSE PARAR A LA BIBLIOTECA DE VACARISSES



Aquesta setmana, club de lectura i conferència sobre la guerra civil. La Biblioteca prepara també activitats per al públic adult, que no us podeu perdre. Dijous a les 18:30h continua el Club de lectura per adults, amb una tertúlia literària al voltant de la lectura de l'obra El lector de Bernhard Schlink. D’altra banda, divendres a les 19h hi haurà una conferència sobre "El final de la Guerra Civil (1939)” a càrrec de Manel Márquez, membre del Centre d'Estudis Històrics de Terrassa.

L'ÓS MANDRÓS VISITA LA BIBLIOTECA DEL CASTELL- 21 Gener de 2009
Unes 65 persones es van aplegar a l’àrea infantil de la Biblioteca i van preparar bé les orelles per caure a l’encanteri d’una nova sessió de L’Hora del Conte. Ahir a la tarda va ser el torn de l’Ós Mandrós, que va venir carregat de contes.
Els assistents van haver d’endevinar animals amb contes molt estranys, van conèixer la història de la princesa del Vendrell i, fins i tot, es van introduir al conte dels "Tres garrins"! Tot plegat no els va deixar indiferents, va ser una tarda rodona per no avorrir-se gens.

MOLTES ACTIVITATS NADALENQUES A VACARISSES
Durant les festes de Nadal s'han fet a Vacarisses moltes activitats per a tots els públics, però sobretot destinades als més menuts. La Biblioteca El Castell no en va ser una excepció, i va acollir dos espectacles de contes i moltes activitats.
Tot va començar el passat dilluns 29 de desembre amb l’espectacle Construïnt músiques de Bat Audicions, on els nens i nenes van gaudir d'interessants músiques amb estranys instruments, tot descobrint un fantàstic protagonista: en Benjamí, que tot i la seva timidesa es va atrevir a sortir davant del públic!
El dimarts 30 de desembre es va fer l'Hora del Conte amb Contes a la capsa. Es tractava de capses màgiques amb contes màgics de de prínceps al·lèrgics, palaus i princeses, etc.
I tot va acabar el divendres 2 de gener amb el taller Sembleu gos i gat, basat en aquests animals i acompanyat d’explicacions pels més petits sobre com tractar i cuidar els animals.

Una oferta heterogènia perquè els vacarissencs i vacarissenques més menuts disfrutessin de la Biblioteca d’una manera diferent: amb regust nadalenc!

Extret de: http://www.vacarisses.cat/