dilluns, 9 de febrer del 2009

BLOCAIRES : ELS EMPRENEDORS DEL SEGLE XXI

L'altre dia m'arribava a les mans el darrer ITEM nº 49, de la revista publicada pel Col.legi Oficial de Bibliotecaris Documentalistes de Catalunya. En aquest segon número d'un disseny molt innovador, sortia un article dedicat als "blocaires" que em va semblar molt curiós pel seu títol "Blocaires : Els emprenedors del segle XXI".

Fins ara, la meva aportació al bloc no me l'havia plantejada així, com una manera d'innovar. Però potser, ho hauria de ser. No deixa de ser una altra finestra al món, on poder expressar el que passa a les biblioteques i on comunicar-se amb els usuaris.

En l'article es repassen una sèrie de blocs amb llarga tradició en Biblioteconomia i Documentació com (dels quals n'hem de prendre bon exemple):

Les característiques comuns de tots ells, són que han durat molt al llarg del temps, perquè la major part d'ells disfruten fent-ho, i per alguns d'ells és una manera més de compartir inquietuds fent realitat l'objectiu de la web. 2.0. Paraulota informàtica, que vol imposar un ús social d'internet.

2 comentaris:

Montse ha dit...

Maribel,
Trobo aquesta tria de Blocs molt encertada ! perquè, com tu dius, fent Bibliomola contribueixes al us social del 2.0 comarcal. Potser no t'ho hem dit gaire sovint i aprofito l'avinentesa per fer-ho ara : gràcies per les teves cròniques. Et llegim !

Rosa Molina ha dit...

Hola, Maribel
Conec algun dels blocs que esmentes i estan força bé. I tant que ets/són/som innovadors. I creadors de continguts. I informadors. I defensors del coneixement tingui el suport que tingui. Visquen els blocaires!